Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

SEO

Blant tusener av nettsider…
Hvordan finner kundene din?

Vi hjelper deg med SEO / Søkemotoroptimalisering

SEO

Få trafikk til nettsiden din på riktig måte

Ingen ønsker seg et utstillingsvindu ingen ser. Og alle som har en nettside ønsker seg synlighet i Google. For å bli synlig, krever det at man jobber kontinuerlig med søkemotoroptimalisering, det vi kaller SEO. Alle våre nettsider er bygget i WordPress, et CMS som er godt rigget for god søkemotoroptimalisering og SEO. Våre WordPress nettsider er designet med tanke på synlighet og bygget i samsvar med beste praksis for søkemotoroptimalisering (SEO).

Vi utfører også alltid en fullstendig teknisk SEO-revisjon på alle nettsidene våre når de lanseres, samt en konkurrentanalyse for å sørge for at du alltid er et skritt foran konkurrentene dine.

Til syvende og sist, hvis du er på jakt etter et nytt nettsted som er rigget for god ranking i Google, er du på rett sted.

Søkeordsanalyse

Vi kan hjelpe deg med en SEO-analyse hvor vi gjør en grundig gjennomgang av nettstedet ditt med tanke på søkeord det er viktig for bedriften å bli truffet på. Vi ser på innholdet som ligger på siden i dag og kommer med konkrete forslag til hva som bør gjøres med det eksisterende innholdet, og hva slags innhold som bør produseres. Kort sagt, hva som kan gjøres for å bedre treffprosenten og få siden din til å rangere høyere i Google.

Konkurrentanalyse

I den digitale verdenen kan det være nyttig å se på hva konkurrentene dine gjør. Vi kan hjelpe deg med en konkurrentanalyse hvor vi ser nærmere på hva dine konkurrenter gjør i forhold til søkeord som du eventuelt ikke benytter deg av. Hva er det som gjør at konkurrenten din rangerer bedre enn deg? Hva må du gjøre for å vinne kampen om leserne?

Oppfølging

Søkemotoroptimalisering er ferskvare, det er ikke noe man gjør en gang for så å legge det vekk. SEO krever stadige justeringer og forbedringer dersom man ønsker gode plasseringer i søkeresultatene. Dersom du ønsker det, kan vi også tilby en avtale om kontinuerlig overvåking og oppfølging. Da vil vi stadig komme med forslag til forbedringer for å bedre, eventuelt beholde posisjonen din i søkemotorene.

Keywords

Analyser

Sitemap

Sosiale medier

Meta Tags

Innhold

Sidehastighet

Nettverksbygging

Keywords

Analyser

Sitemap

Sosiale medier

Meta Tags

Innhold

Sidehastighet

Nettverksbygging

Vi er veldig glade i kaffe!

Så hvorfor ikke ta en kaffe og en prat?

Nedre Hånes 6

4635 Kristiansand

911 70 803

post@digitalsor.no