Søkemotoroptimalisering / SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO, handler kort og godt om å bli funnet av brukerne på Google eller andre søkemotorer. Skal interessenter finne siden din, er det svært viktig å komme høyt på søkelistene. Det er også viktig at søketreffene er relevante, og at søkerne er potensielle kunder som er interessert i varene eller tjenestene du kan tilby. Det hjelper ikke å bli funnet hvis finneren ikke er den rette.


Det er mange elementer i søkemotoroptimalisering. Både av teknisk art, og av innholdsmessig art. Og det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre for å bedre synligheten av nettsiden din.


Vi kan hjelpe deg med en SEO-analyse hvor vi gjør en grundig gjennomgang av nettstedet ditt og kommer med konkrete forslag til hva som kan gjøres for å bedre treffprosenten og få siden din til å rangere høyere i Google. Vi kan også gjøre en analyse og se nærmere på hva dine konkurrenter gjør i forhold til søkeord som du eventuelt ikke benytter deg av.


Søkemotoroptimalisering er ferskvare. Dersom du ønsker kan vi også tilby en avtale om kontinuerlige forbedringer for å bedre, eventuelt beholde posisjonen din i søkemotorene.


Vil du vite mer?