Nye Nettsider

Alle selskaper og organisasjoner har nettsider, kun noen av dem har virkelig gode nettsider. Vår ambisjon er å lage de beste nettsidene i Kristiansand og Agder. Vi vet dette er en modig ambisjon, men vi har jobbet med internett, PR og kommunikasjon i snart 20 år. Hos oss får du dermed høy kompetanse, lang erfaring og god rådgivning i hele prosessen fra ide og strategi til ferdig produkt. Enten det er nettsider, nettbutikk eller andre digitale verktøy. Vi leverer alle typer skreddersydde webløsninger.

Best på kommunikasjon OG webdesign

Våre dyktige kommunikasjonsrådgivere, webdesignere, grafiske designere og utviklere gjør sitt beste for å levere nettsider og apper som sikrer at budskapet ditt skal bli sett og lest, og dermed føre til handling. Ved å kombinere vår solide kunnskap om kommunikasjon og markedsføring, med moderne teknologi og publiseringsløsninger som WordPress, kan vi levere deg det beste fra to verdener. Vårt mål er alltid å gi deg en løsning som passer godt inn i dine overordnede strategier, og som er målbare og fleksible. Vi jobber hardt for at du skal få gode nettsider eller en attraktiv, funksjonell netthandel som løfter frem bedriftens varemerke og gjør det lett for kunden å velge din bedrift.

Vi bruker WordPress som plattform

Vi bruker WordPress som standard publiseringsløsning. Det finnes mange gode publiseringsløsninger, men for de fleste av våre kunder vil WordPress være det tryggeste valget. Hvorfor? Jo, WordPress er verdens mest brukte CMS-løsning i dag og det sitter tusenvis av mennesker verden rundt som hele tiden bidrar til å videreutvikle WordPress. Dette sikrer deg som vår kunde et fleksibelt og moderne verktøy, og full frihet til å gjøre hva du vil med sidene i etterkant.

Det meste vi gjør på webdesign er bygget i WordPress, enten vi utvikler sidene fra bunnen av eller bruker eksisterende rammeverk. Men vi kan selvfølgelig også levere andre typer løsninger der det skulle være mer hensiktsmessig. Våre nettsider er alltid responsive og tilpasses alle plattformer, slik at du som eier ikke skal trenge å tenke på om sidene leses på datamaskin, mobil eller nettbrett. Vi leverer alt fra enkle nettsider, til avanserte skreddersydde løsninger som nettbutikker o.l.

Hos oss får du svært konkurransedyktige priser på:

  1. Nye nettsider med publiseringsverktøy ( WordPress )
  2. Nettbutikk
  3. Webdesign
  4. Trafikksikring og søkemotoroptimalisering / SEO
  5. Grafisk Design
  6. Interaksjon og informasjonsarkitektur
  7. Utvikling, digital kommunikasjon og kobling mot sosiale medier

Vil du vite mer?