Nettsider

Alle selskaper og organisasjoner har nettsider, kun noen av dem har virkelig gode nettsider. Vår ambisjon er å lage de beste nettsidene på markedet. Vi vet dette er en modig ambisjon, men vi har jobbet med internett, PR og kommunikasjon i snart 20 år. Hos oss får du dermed høy kompetanse, lang erfaring og god rådgivning i hele prosessen fra ide og strategi til ferdig produkt. Enten det er nettsider, netthandelsløsninger eller andre digitale verktøy. Vi leverer alle typer skreddersydde webløsninger.

Det beste fra to verdener

Våre dyktige kommunikasjonsrådgivere, designere og utviklere gjør sitt beste for å levere nettsider og apper som sikrer at budskapet ditt skal bli sett og lest, og dermed føre til handling. Ved å kombinere vår solide kunnskap om kommunikasjon og markedsføring med moderne teknologi og publiseringsløsninger, kan vi levere deg det beste fra to verdener. Vårt mål er alltid å gi deg en løsning som passer godt inn i dine overordnede strategier, og som er målbare og fleksible. Vi jobber hardt for at du skal få gode nettsider eller en attraktiv, funksjonell netthandel som løfter frem bedriftens varemerke og gjør det lett for kunden å velge din bedrift.

Våre løsninger

Vi bruker WordPress som standard publiseringsløsning, et fleksibelt verktøy som sikrer deg som kunde et moderne verktøy og full frihet til å gjøre hva du vil med sidene i etterkant. Men vi kan selvfølgelig også levere andre typer løsninger der det skulle være mer hensiktsmessig. Våre nettsider er alltid responsive og tilpasses alle plattformer, slik at du som eier ikke skal trenge å tenke på om sidene leses på datamaskin, mobil eller nettbrett. Vi leverer alt fra enkle nettsider, til avanserte skreddersydde løsninger som nettbutikker o.l.

Hos oss får du svært konkurransedyktige priser på:

  1. Nye nettsider med publiseringsverktøy (WordPress)
  2. Nettbutikkløsninger
  3. Trafikksikring og søkemotoroptimalisering / SEO
  4. Design og grafiske tjenester
  5. Interaksjon og informasjonsarkitektur
  6. Utvikling, digital kommunikasjon og kobling mot sosiale medier
  7. Grundig opplæring i bruk av publiseringsverktøy
  8. Opplæring i å «skrive for web»
  9. Testgrupper/fokusgrupper

Vil du vite mer?