Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

Om oss

Digital Sør hjelper vekstfokuserte firmaer å nå målgruppene sine gjennom digitale opplevelser og strategier.

Våre skreddersydde løsninger og fullservicetilnærming skaper gode effekter for kundene våre.

Kunden i hovedfokus

Siden dag én har vårt fokus vært å øke våre kunders synlighet på nettet. Enten i form av nettsider, innholdsmarkedsføring, SEO eller engasjement i sosiale medier.

Vår ambisjon er ikke bare å lage de beste nettsidene og digitale tilstedeværelsen for kundene våre i området mellom Kristiansand og Oslo, vi ønsker å være best på support og kunderelasjoner også. Dette jobber vi veldig hardt for å få til.

Vi er stolte av jobben vi gjør, og det vi får til sammen med kundene våre. Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag for å hjelpe kundene våre å bli gode.

Digital Sør er et digitalt kommunikasjons- og markedsføringsbyrå i Kristiansand

Einar Nilsen

Digital Rådgiver & Prosjektleder

911 70 803

einar.nilsen@digitalsor.no

Aleksander Ose

Utvikler & Prosjektleder

932 85 867

aleksander.ose@digitalsor.no

Aleksander Ose

Webdesigner & Prosjektleder

932 85 867

aleksander.ose@digitalsor.no

Einar Nilsen

Digital Rådgiver & Prosjektleder

911 70 803

einar.nilsen@digitalsor.no

Vi har et bredt tjenestespekter innenfor digitale tjenester, strategisk kommunikasjon og markedsføring. Vi hjelper kundene våre å finne helhetlige og kreative løsninger på utfordringene deres og nye måter å fortelle deres historier.

Vi består av et team med ulik bakgrunn og kompetanse innen kommunikasjon, markedsføring og teknologi. Vi har lang erfaring med webdesign, innholdsproduksjon, kampanjer, Adwords / Google ads, SEO og sosiale medier. Vi vet hva som gir deg best synlighet og den tilstedeværelsen du ønsker deg.

Vi ser på oss selv som dyktige håndverkere som leverer kreative og solide løsninger. Vår gode strategiske, tverrfaglige kompetanse sikrer deg som kunde produkter som passer inn i en helhet, og som ivaretar din merkevare på best mulig måte.

Vi har også med oss gode samarbeidspartnere og et stort nettverk. Vi setter sammen team av interne og eksterne krefter som passer perfekt for prosjektet, slik at du som kunde skal få det beste produktet og samtidig slippe å måtte betale ekstra for ubenyttede ressurser.