Om oss

Vi har et bredt tjenestespekter innenfor digital kommunikasjon og markedsføring

Digital Sør er et digitalt kommunikasjonsbyrå med kontor i Kristiansand. Vi arbeider med små og mellomstore bedrifter og organisasjoner for å gjøre dem synlige på nett. Vi utvikler nettsider, hjelper deg med innholdsmarkedsføring, skaper engasjement i sosiale medier og gjør deg synlig i Google.


Vi består av et team med ulik bakgrunn og kompetanse innen kommunikasjon, markedsføring og teknologi. Vi har lang erfaring med webdesign, innholdsmarkedsføring, kampanjer, Ad-words, SEO og sosiale medier. Vi vet hva som gir deg best synlighet og den tilstedeværelsen du ønsker deg på din nettbutikk eller nettside.


Vi ser på oss selv som dyktige håndverkere som leverer kreative og solide løsninger. Vår gode tverrfaglige kompetanse sikrer deg som kunde produkter som passer inn i en helhet, og som ivaretar din merkevare på best mulig måte.


Vi har også med oss gode samarbeidspartnere og et stort nettverk. Vi setter sammen team av interne og eksterne krefter som passer perfekt for prosjektet, slik at du som kunde skal få det beste produktet og samtidig slippe å måtte betale ekstra for ubenyttede ressurser.