Om oss

Vi har et bredt tjenestespekter innenfor digital kommunikasjon og markedsføring

Digital Sør er et mediebyrå med kontor i MB7-kollektivet i Kristiansand. Vi er en totalleverandør av digitale markedsføringstjenester og leverer alt fra nye nettsider, netthandel, apper, digital strategi, kampanjer i sosiale medier med mer.


Vi hjelper deg og bedriften din med det som skal til for å lykkes med synlighet på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi for hva som gjøres i dine digitale kanaler.


Vi leverer skreddersydde løsninger til små og mellomstore bedrifter og organisasjoner i Norge.


Vi er kanskje ikke så store enda, men vi er sultne og ambisiøse! Vi har også med oss gode samarbeidspartnere og et stort nettverk. Vi setter sammen team av interne og eksterne krefter som passer perfekt for prosjektet, slik at du som kunde skal få det beste produktet og samtidig slippe å måtte betale ekstra for ubenyttede ressurser.

Teamet vårt har lang erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og webutvikling, og vi ser på oss selv som dyktige håndverkere som leverer kreative og solide løsninger. Vår gode tverrfaglige kompetanse sikrer deg som kunde produkter som passer inn i en helhet, og som ivaretar din merkevare på best mulig måte.