Tjenester

Nettsider

Hos oss får du høy kompetanse, lang erfaring og god rådgivning i hele prosessen fra ide og strategi til ferdig produkt. Vi leverer alle typer skreddersydde webløsninger.

Nettbutikk

Nettbutkk til alle typer bedrifter, skalerbart med integrete betalingsløsninger.

Digital Strategi

Ønsker man å lykkes digitalt, er det helt nødvendig å ha en helhetlig digital strategi, og den skal henge sammen med kommunikasjons- og markedsføringsstrategien.

Content Marketing

Vi har lang erfaring med content marketing i blogg og sosiale medier, og hjelper deg gjerne slik at du lykkes med å nå frem med ditt budskap.

Synlighet i sosiale medier

Vi har jobbet med sosiale medier i mange år, og vi vet hva som fungerer for å synes i mengden av informasjon som brukerne opplever.

Digital markedsføring

Vi har sertifiserte digitale markedsførere som kan hjelpe deg med å gjøre bedriften synlig på digitale flater. Vi hjelper deg med både strategi, innholdsproduksjon og gjennomføring av kampanjer.

PR og kommunikasjon

En av de viktigste forutsetningene for å lykkes med kommunikasjon og omdømmebygging er å ha en god kommunikasjonsstrategi på plass.

Grafisk
design

Vi gjør det vi kan for at budskapet ditt skal bli sett, lest og oppfattet. Våre dyktige grafikere har lang erfaring og bred kompetanse og vi kan derfor levere en rekke grafiske tjenester fra strategi og idé til produksjon og sluttprodukt.

SEO /
synlighet

Vi kan hjelpe deg med en SEO-analyse hvor vi gjør en grundig gjennomgang av nettstedet ditt og kommer med konkrete forslag til hva som kan gjøres for å bedre treffprosenten og få siden din til å rangere høyere i Google.