Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

ECG247 - Nettsideutvikling Flerspråkelig Design

ECG247

Om prosjektet

ECG247 er et innovativt, medisinsk sertifisert diagnostisk verktøy for kontinuerlig overvåkning 24 timer i døgnet i opptil 7 dager av hjerterytmen for å avdekke hjerterytmeforstyrrelser. ECG247 består av en liten sensor som klistres på brystet, en brukervennlig app på mobiltelefonen, sikker datalagring med automatisk tolkning av hjerterytmen og en nettportal for å vise resultatene. ECG247 er i dag i bruk hos fastleger, hjertespesialister og sykehus. 

ECG247 hjertesensor er utviklet og produsert av Appsens AS i Lillesand. Både utvikling og produksjon skjer i Norge. ECG247 er et resultat av mange års forskning og er utviklet i tett samarbeid med norske teknologipartnere og hjertespesialister. ECG247 har vært gjennom omfattende klinisk testing ved blant annet Sørlandet sykehus.

Appsens ønsket seg nye nettsider med et enklere, mykere og lysere design enn sidene de hadde fra tidligere. De ønsket seg også visuelle sider, med mer video og animasjon. Ettersom ECG247 er et internasjonalt produkt var det behov for flerspråklige sider, med egne menyer og innhold basert på språk. De hadde også behov for et bestillingssystem for helseforetakene med enkel håndtering og automatisering.  

Besøk: ECG247.com

Liker det du ser?

Vi er alltid tilgjengelig for en prat
Kontakt oss