Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

Hvert oppdrag
krever ulik metode

Vi bistår deg med designarbeid i alle flater

Grafisk Design

Vi bistår deg med den visuelle identiteten til bedriften din

Vi gjør det vi kan for at budskapet ditt skal bli sett, lest og oppfattet. Våre dyktige grafikere har lang erfaring og bred kompetanse og vi kan derfor levere en rekke grafiske tjenester fra strategi og idé til produksjon og sluttprodukt. Vi tenker bredt og skaper sammenheng mellom bedriftens kommunikasjon i alle flater slik at budskapet ditt fremstår profesjonelt og helhetlig. Vårt fokus på design er å skape en sterk visuell identitet for din bedrift, som vil hjelpe deg med å skille deg ut i en overfylt markedssfære. Vårt designteam vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og mål, og deretter utvikle en løsning som passer for deg.

Våre nettsider og nettbutikker er også designet for å være brukervennlige og effektive. Vi sørger for at nettsiden din er lett å navigere, at den gir en god brukeropplevelse og at den gir deg den beste muligheten til å nå dine mål på nett.

Vi hjelper deg gjerne med trykket og elektronisk materiell som kommuniserer bedriftens profil, verdier og produkter til riktig målgruppe, og dersom du ønsker det tar vi gjerne ansvar for hele prosessen. Vi har gode samarbeidspartnere som sikrer kunden trykketjenester av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

UX & UI design og konsulenttjenester

Som et selskap for UX og UI designtjenester følger vi moderne trender og streber for å skape de mest effektive UX/UI-løsningene for web, iOS og Android.

UI og UX integreres jevnt i programvareutviklingsprosessen for å jobbe med praktiske og intuitive digitale produkter. Vi har lang erfaring med å designe både komplekse B2B-løsninger og forbrukerapper.

Vi bruker både innovative og velprøvde tilnærminger til design, prototyping, produktvalidering og tilbyr UI-designtjenester for å lage applikasjoner som brukere liker.

Vi er veldig glade i kaffe!

Og er alltid tilgjengelige for en prat

Nedre Hånes 6

4635 Kristiansand

911 70 803

post@digitalsor.no

Fargevalg

Design av logo

Fonter

i

Designprofil

UI/UX

Brosjyrer

Kundeblad og aviser

Visittkort

Fargevalg

Design av logo

Fonter

i

Designprofil

UI/UX

Kampanjer

Kundeblad og aviser

Visittkort