Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

Vi går i dybden for at du skal få nettsider som passer ditt behov

Ny nettside? Kartlegging og skreddersøm gir gode resultater

ECG247

Webdesign

Med alle funksjoner du trenger for
en moderne og funksjonell nettside

Nettstedet ditt er vanligvis det første stedet potensielle kunder vil oppleve bedriften din. Det er derfor viktig å ha en nettside med et stilrent design som inneholder gode bilder og grafiske elementer, samt lynrask hastighet og effektiv navigasjon. Disse faktorene skaper en positiv brukeropplevelse som kan være avgjørende for om kunden velger å gjøre forretninger med din bedrift, eller om de velger å gå videre til en annen.

Vi kan hjelpe din bedrift med å lage en imponerende nettside som gir et godt førsteinntrykk på nett.

Før vi starter utviklingen av din nye nettside, arrangerer vi et oversiktsmøte for å klargjøre behov og utarbeide en prosjektplan. Vi vil jobbe tett sammen med deg for å sikre at vi får en fullstendig forståelse av dine ønsker og krav, slik at vi kan utvikle en nettside som overgår dine forventninger.

Vårt mål er å levere en løsning som både oppfyller dine behov og overgår dine forventninger. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle din nye nettside.

Vi tenker helhetlig

Best på kommunikasjon OG webdesign

Ved å kombinere vår solide kunnskap om kommunikasjon og markedsføring, med moderne teknologi og publiseringsløsninger som WordPress, kan vi levere deg det beste fra to verdener. Vårt mål er alltid å gi deg en løsning som passer godt inn i dine overordnede strategier, og som er målbare og fleksible.

Vi jobber hardt for at du skal få gode nettsider eller en attraktiv, funksjonell netthandel som løfter frem bedriftens varemerke og gjør det lett for kunden å velge din bedrift.

N

Helhet

N

På kryss av digitale flater

N

Gode kundereiser

N

God SEO

Fleksible løsninger

Vi bruker WordPress som plattform

Vi bruker WordPress som standard publiseringsløsning. Det finnes mange gode publiseringsløsninger, men for de fleste av våre kunder vil WordPress være det tryggeste valget. Hvorfor? Jo, WordPress er verdens mest brukte CMS-løsning i dag og det sitter tusenvis av mennesker verden rundt som hele tiden bidrar til å videreutvikle WordPress. Dette sikrer deg som vår kunde et fleksibelt og moderne verktøy, og full frihet til å gjøre hva du vil med sidene i etterkant.

Det meste vi gjør på webdesign og nettsider er bygget i WordPress, enten vi utvikler sidene fra bunnen av eller bruker eksisterende rammeverk. Men vi kan selvfølgelig også levere andre typer løsninger der det skulle være mer hensiktsmessig. Våre nettsider er alltid responsive og tilpasses alle plattformer, slik at du som eier ikke skal trenge å tenke på om sidene leses på datamaskin, mobil eller nettbrett. Vi leverer alt fra enkle nettsider, til avanserte skreddersydde løsninger som nettbutikker o.l.

Design og utvikling

Redesign av eksisterende sider

U

SEO-optimalisering

Responsiv Mobiltilpasset

WordPress

Flerspråklig

Innloggings-funksjon

Integrasjoner

Digital Kommunikasjon

Brukertesting

Tekst til nettsider

Nettbutikk

Design og utvikling

Redesign av eksisterende sider

U

SEO-optimalisering

Responsiv Mobiltilpasset

WordPress

Flerspråklig

Integrasjoner

Innloggings-funksjon

Digital Kommunikasjon

Brukertesting

Tekst til nettsider

eCommerce