Meny

Kontakt

Digital Sør AS

 

4635 Kristiansand

Nedre Hånes 6

911 70 803

post@digitalsor.no

Vår ambisjon er å lage de beste nettsidene i Kristiansand og Agder. Vi vet dette er et modig mål, men vi har jobbet med internett, PR og kommunikasjon i snart 20 år. Hos oss får du dermed høy kompetanse, lang erfaring og god rådgivning i hele prosessen fra ide og strategi til ferdig produkt.

Enten det er nettsider, nettbutikk eller andre digitale verktøy. Vi leverer alle typer nettsider og løsninger. Fra små nettsider til store og komplekse webløsninger.

Best på kommunikasjon OG webdesign

 

Våre dyktige kommunikasjonsrådgivere, webdesignere, grafiske designere og utviklere gjør sitt beste for å levere nettsider som sikrer at budskapet ditt skal bli sett og lest, og dermed føre til handling.

Ved å kombinere vår solide kunnskap om kommunikasjon og markedsføring, med moderne teknologi og publiseringsløsninger som WordPress, kan vi levere deg det beste fra to verdener. Vi jobber hardt for å levere deg en løsning som passer ditt behov og skaper gode brukeropplevelser for kundene dine.

Himle Begravelsesbyrå Prosjekter
GreenGrid Prosjekter

Å være på nett er mer enn å ha en nettside

Skal man lykkes med digital synlighet og SEO, må man tenke helhetlig. Selv om nettsiden er bra, må man likevel få kundene til å finne siden din.

For de aller fleste begynner kundereisen med et Googlesøk. Det er derfor svært viktig at nettsiden din faktisk er skrudd sammen slik at kundene dine finner sidene dine der. Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering slik at sidene dine blir funnet av de som trenger den.

Mye trafikk kommer også fra andre digitale flater som Facebook, LinkedIn og Instagram. Det er viktig å ha en fin landingsside med klare «call to actions», man skal gjøre kundereisereisen så lett som mulig.

Vi kan digital synlighet, SEO og landingssider til fingerspissene, og vet hva som skal til for å få kundene inn på sidene dine. Vi vet også hva vi skal gjøre for å få de til å utføre de handlingene du ønsker at de skal gjøre.